Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

Първи рожден ден на Jump.bg

Jump.BG

1yearИзмина една година от създаването на Джъмп Хостинг Сълюшънс. За нас това беше година, изпълнена с много емоции, упорита работа и вяра, че ще успеем. И трудности не липсваха, разбира се. Посрещахме ги с хъс, силна воля и..челен сблъсък :) Често дори им се радвахме, защото справянето с тях ни носеше голямо удовлетворение.

Сигурно се чудите как започна всичко. Ами като всеки един старт-ъп – събрахме цялата си смелост и професионални умения, прогонихме здравия си разум и регистрирахме юридическо лице. Със стартирането на нашия уебсайт http://www.jump.bg дойдоха и първите ни клиенти. Оттам нататък колелото лека-полека се завъртя, клиентите започнаха да се увеличават и към днешна дата броят им възлиза на приблизително 1000. Това обаче съвсем не означаваше, че сме си свършили работата и трябва да скръстим ръце и да си почиваме. Напротив, трябваше да работим още повече, защото във фирмената ни философия беше и продължава да бъде максимата клиентите да са удовлетворени от услугата, която им предоставяме. Именно поради тази причина служителите от нашияотдел „Поддръжка” са на линия 24 часа в денонощието и винаги са готови да съдействат и да отговорят на възникнали въпроси.

Както вече споменахме, в нашата фирма обичаме клиентите ни да са доволни. Затова през тази една година се стараехме и да им предоставяме най-изгодните промоции. Те включваха голям и разнообразен спектър от услуги, като например споделен хостинг, VPS сървъри, домейни, SSL сертификати и други. Намаленията варираха от 7% до колосалните 100%! Освен това отбелязахме с ценови отстъпки различни празници като Великден, Празника на славянската писменост и просвета, Коледа и Нова година. Не пропуснахме и деня на Негово Величество Потребителя - Черния петък.

И така ден след ден, празник след празник, промоция след промоция навършихме годинка. Ако трябва да обобщим, бихме казали, че това беше една динамична година, а най-хубавото е, че я прекарахме заедно с всички вас – нашите клиенти и приятели!

Не пропускайте парченце от тортата, в тях има много изненади, които се надяваме да Ви зарадват!
Почерпи се с парченце

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин