Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

20 безплатни теми за OpenCart

Jump.BG

Opencart е една от най-разпространените готови системи, чрез която бързо и лесно може да създадете своя нов онлайн магазин. Ключовите моменти в изработването му са изборът на платформа, изборът на хостинг за онлайн магазин и избиране на подходящата визия. След като вече сте избрали OpenCart за платформа на новия си проект, е време да решите как ще изглежда сайтът ви. Днес ви предлагаме 20 безплатни теми, които разполагат с по-лесна структура и можете да ги редактирате и без  да притежавате значителни познания.

Преди да преминем към самите предложения ще уточним, че те са за 2.х и 1.х на Opencart, защото все още много потребители използват по-старата версия. Според някои проучвания тя е по-удобна за повечето от тях. Обърнете внимание до коя версия е ъпдейтната дадената тема, за да избегнете бъдещи затруднения в онлайн магазина си.

1. Simplica

Изключително елегантна и изчистена тема за вашия магазин. Темата разполага с отзивчив дизайн и е оптимизирана да работи без затруднения на всички актуални браузъри като Firefox, Chrome, Safari, IE и Opera. Разработчиците предоставят и пълна документация, както и поддръжка при нужда.

Simplica bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

2. Lingerie

Представяме ви една чудесна тема, ако сте решили да направите магазин за бельо. Включената документация ще ви помогне коректно да настроите темата без затруднения.
Дизайнът е изчистен, като се набляга предимно на самите изображения на продуктите с допълнение от класически черни и бели линии.

Lingerie bezplatna tema OpenCart

Виж повече

3. SportStuff

SportStuff е идеален избор за онлайн магазин за спортни стоки. Темата притежава тъмен и отзивчив дизайн, галерия на пълен размер и поддържа шрифтовете от Google.

SportStuff bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

4. ThemeGlobal Lite

Изчистена и елегантна тема, която може да бъде използвана за различни идеи за магазина ви. Предимството ѝ е богатата гама от версии на Opencart, които поддържа.

ThemeGlobal Lite bezplatna temaOpenCart

Виж повече   Демо

5. WCards

Една наистина красива и много функционална тема, в която ще намерите модули като Google map, Facebook Like box, Dropdown меню и други. Като допълнение, може да се възползвате и от вградените ѝ три езика -  English, Russian, German.

WCards bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

6. Template Metal

Изключително удобна тема, ако вашият магазин ще бъде предназначен за офис оборудване. Template Metal притежава изчистени и елегантен вид, който напомня как би изглеждал един офис.

Template Metal bezplatna tema OpenCart

Виж повече

7. KingStore Lite

Ако желаете да продавате модни продукти, KingStore е идеално предложение за вас. Визията и функционалността ѝ ще удовлетворят напълно изискванията ви, но също така винаги може да използвате и Pro варианта на темата.

KingStore Lite bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

8. Entertainment

Темата ви предоставя възможност с минимални усилия да създадете свой онлайн магазин за забавления.

Entertainment bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

9. Toys & Games

Представяме ви една свежа и приятна тема за вашия онлайн магазин за детски играчки.

Toys & Games bezplatna tema OpenCart

Виж повече

10. Mobile Shop

Темата е предназначена за продажба на мобилни телефони и асексоари. Тя съдържа няколко къстъм модула, които разширяват допълнително възможностите ѝ, така че ще ви спестяват допълнителна работа.

Mobile Shop bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

Това бяха предложенията ни за версия 2.х на Opencart. Обръщаме ви специално внимание предварително да извършите проверка за коя точно версия е избраната от вас тема. Така ще избегнете много проблеми.

А ето и предложенията ни за версия 1.5.х на Opencart.

1. HERA

Ако харесвате изчистения дизайн, това е подходящата тема за вас. Документацията е изключително подробна и ще ви покаже всяка една стъпка за инсталирането и активирането на допълнителните модули.

HERA bezplatni temi OpenCart

Виж повече   Демо

2. Rosa

Rosa е нежна, красива и семпла тема, която е лесна за употреба. Основното предимство е изчистеният ѝ отзивчив дизайн, без ненужни допълнения към него. Напълно функционална с основните модули на системата.

ROSA bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

3. White shop

Нежна тема, която съчетава белия цвят и светли нюанси на бежово. Тя поддържа всички модерни браузъри, както и множество езици и валути.

White Shop bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

4. Watch Store

Темата притежава тежък и луксозен дизайн, който е идеален за всеки, който реши да създаде онлайн магазин за часовници.

Watch Store bezplatna tema OpenCart

Виж повече

5. Kaboom

Тема, която е специализирана за играчки, деца, подаръци, игри и пъзели.  Тя разполага с отзивчив и внасящ настроение дизайн.

Kaboom bezplatna tema OpenCart

Виж повече

6. QueenBeauty

Тема, която може допълнително да оптимизирате чрез административния ѝ панел. Така лесно може да постигнете желаната от вас визия.

QueenBeauty bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

7. Minimal Pink

Тема, която е подходяща за различни онлайн магазини. Дизайнът е отзивчив, а розовите акценти внасят цвят и настроение.

Minimal Pink bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

8. Retro Stylize "Reborn"

Ако желаете да се придържате към опростена визия с малко цветове, тази тема ще ви свърши работа. Предимството ѝ е, че е мултифункционална и може да бъде използвана за различни видове магазини.

Retro Stylize Reborn bezplatna tema OpenCart

Виж повече

9. Green shop

Чудесна универсална тема, която може да бъде използвана за различни онлайн магазини. Оптимизирана е да работи с FireFox, IE9+, Safari 3.2 +, Opera и Google Chrome.

Green Shop bezplatna tema OpenCart

Виж повече   Демо

10. Flat admin

Последната тема, която ще ви предложим е вариант за административния панел. Имайте предвид, че след като имате изграден магазин, ще прекарвате повече време в администрацията. Тази тема ще ви осигури по-приятни часове там.

Flat Admin bezplatna tema OpenCart

Виж повече

В заключение отново ще споделим, че използването на безплатна тема ви предоставя чудесна възможност при започването на вашия онлайн бизнес. Разгледайте темите и опитвайте различни настройки, за да развиете вашия магазин по възможно най-добрия начин. Винаги може да използвате и Pro версиите на някои от изброените по-горе теми или да закупите нова. След като вече сте избрали платформата за електронна търговия и хостинг за електронен магазин, започнете да работите по дизайна! Надяваме се, че сме ви били полезни с 20-те предложения за безплатни теми за OpenCart!

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин