Вече може и чрез EasyPay?

easypay2За нас е важно да предоставим максимално удобство на нашите клиенти. В тази връзка искаме да обявим, че от днес въвеждаме нов начин за заплащане на всички услуги. Вече можете да извършвате плащанията си от всички каси на EasyPay в страната.

Паричните преводи се извършват без каквито и да било рискове и ограничения за внасяната сума. Офисите на EasyPay работят през цялата седмица, включително събота и неделя. Важно е да споменем, че Вие не се обвързвате с никакви допълнителни такси, ако изберете този метод на плащане.

Как става плащането чрез EasyPay?

– При поръчката на хостинг услуга от Jump.bg, Вие имате имате избор да заплатите по няколко начина – ePay, Кредитна/Дебитна карта, PayPal, eBG.bg и EasyPay.bg. Тук трябва да изберете начин на плащане EasyPay.
easypay
– След успешна поръчка, нашата система автоматично ще Ви генерира проформа фактура, на която е изписан код (номер на заявката в горния десен ъгъл).

– Изберете най-близкия до Вас офис на EasyPay.
– Заявете на гише, че желаете да преведете сума на фирма Джъмп Хостинг Съюлшънс ООД.
– За да направите паричния превод, е нужно да предоставите следните данни:

Име на вносителя Кодът, генериран от проформа фактурата – Можете да извършите плащането в брой или чрез кредитна/дебитна карта.

Имайте предвид, че плащания от този тип не се отчитат веднага. Щом това стане, нашата система автоматично ще активира поръчаните от Вас услуги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *