Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

Безплатна инсталация, оптимизация и поддръжка на VPS и наети сървъри

Jump.BG

vps-hostingВиртуалният сървър, или както е общоприетото му наименование - VPS, представлява висок клас хостинг услуга. Тя предоставя ресурс за големи уебсайтове с много трафик и посетители. Въпреки това, все повече собственици на малки и средни уебсайтове се преориентират към тази услуга именно заради нейните огромни предимства. Едно от основните й преимущества е изключителната гъвкавост и възможност да се инсталира всякакъв софтуер и да се добавят различни настройки единствено и само по Ваше желание.

Това, което спира повечето хора да направят крачката да закупят VPS сървър, е, че се изискват определени технически умения за администрирането му. За щастие, ние от Jump.BG разбираме трудностите, които изпитвате като потребител с тези услуги, и затова поемаме поддръжката на всеки един VPS, независимо от неговия план. Това означава, че ние ще Ви помогнем за настройката, по-нататъшното управление и поддръжката на Вашия VPS. Така Вие спестявате време, нерви и пари, а ние се грижим за правилната работа на Вашия VPS. Щом като с наша помощ елиминирате всички неприятни фактори, Вие ще можете да се възползвате от богатия набор от възможности, който предлага този тип услуга.

За допълнително удобство и улеснение ние предлагаме няколко вариантa за избор на контролен панел, с който може да добавяте нови уебсайтове, да управлявате своите бази данни и пощенски кутии (Разбира се има още много екстри). Контролният панел, който предлагаме е Virtualmin и се инсталира безплатно от нашия екип при първоначалната настройка.

Ние се грижим за Вашия бизнес. Именно затова осигуряваме и пълна системна оптимизация на Вашия VPS сървър. Така скоростта на Вашите уебсайтове ще се подобри, а надежността им ще се увеличи. Към оптимизацията се включва още подобрение на настройките на MySQL и Apache, инсталиране на алтернативен уеб сървър Nginx (Известен с лекотата и бързината на работата си).

Може да изберете VPS сървър от тук: VPS хостинг

Забележка: Моля имайте предвид, че безплатната ни поддръжка включва само операции, свързани със стандартните пакети за един уеб сървър, а именно: apache, nginx (Инсталира се според зависи от контролния панел, който сте избрали), mysql, phpmyadmin и mail server-а, който сме Ви инсталирали в началния setup.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин