NovaHost.bg става част от семейството на Jump.BG

Обединяваме сили, за да предложим още по-добри услуги на нашите клиенти.

В навечерието на новата 2020 година собствениците на Jump.bg и Novahost.bg сключиха сделка, бележеща началото на следващата голяма стъпка в развитието на двете компании. Jump.BG придоби NovaHost.bg, а екипът на NovaHost става част от екипа на Jump.

“Една фирма купи друга фирма, какво толкова и защо ни занимавате с това?” биха си казали някои. Всъщност, идеята на сливането ни е наистина да използваме обединените сили на двете компании, за да предложим още по-добри услуги на нашите клиенти. С обединени сили и екип ще можем да предложим още по-добър съпорт, както за клиентите на NovaHost, така и за клиентите на Jump.BG, и освен това започваме цяла нова кампания с нововъведения през 2020 година – нови екстри и нови услуги ще бъдат стартирани в следващите няколко месеца, с които ще затвърдим позицията си на лидер по отношение на качеството на хостинг услугите в България.

 

Как ще повлияе сливането на клиентите на двете компании?

За клиентите на Jump самото “сливане” в този момент няма да се отрази с никаква промяна. Разбира се, много скоро ще научите за всички нововъведения и подобрения, които ще започнем да стартираме. 🙂

За клиентите на NovaHost – от началото на следващата седмица всички акаунти ще бъдат прехвърлени в клиентската зона на Jump.BG. Условията на сегашните планове на клиентите на NovaHost ще бъдат запазени за всички предплатени акаунти и постепенно ще започнем да анализираме нуждите на вашите акаунти. Ще се свържем с вас, за да ви предложим най-добрия вариант. Нашите екипи ще се погрижат за всичко.

 

One thought to “NovaHost.bg става част от семейството на Jump.BG”

  1. Поздравления за сливането – ставате все по-големи и по-добри. С пожелание за успех и да ви провокирам да задвижите още по-здраво афилиейт системата си, за да могат хора като мен да се възползват от нея не само за себе си, а и когато препоръчваме хостинг услугите на Jump 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *