Нови и подобрени функционалности за вашия хостинг

Нашият екип от професионалисти работи усърдно вече 8 години, за да осигурим една от най-добрите хостинг услуги на пазара. По случай 8-мата ни годишнина започваме серия от подобрения на предоставяните от нас хостинг решения, за да осигурим още по-добра услуга за вас, нашите клиенти.

В тази статия ще ви споделим кратка информация за всеки от тях, а в последствие очаквайте и подробни статии, които ще разяснят в детайл какво представляват и как се използват новите функционалности.

 

Ъпдейт 2 (10.04.2019)

Redis

Вече можете да използвате Redis, инструмент с отворен код и широко популярен избор за управление и съхранение на данни. С негова помощ имате възможност да увеличите производителността на вашата страница, посредством допълнително кеширане на данни. Redis поддържа множество различни типове структури от данни (Strings, Hashes, Lists, Sets и др.).

Вижте повече за кеширането с Redis и как се използва тук >

 

Ъпдейт 1 (28.02.2019)

Бекъп Мениджър

Всеки хостинг акаунт има автоматичен, всекидневен отдалечен бекъп за да ви подсигурим максимално. С бекъп мениджъра вече можете да възстановите с няколко клика, през вашия cPanel, архивните копия на:

  • Целия ви хостинг акаунт
  • Файловете на отделен сайт или дори отделни конкретни файлове
  • Отделна база данни
  • DNS зоните
  • Имейлите ви

Вижте повече за Бекъп Мениджъра тук >

 

Подобрени Mod_sec правила и защита от зловреден софтуер

Благодарение на опита на нашите експерти подобрихме значително сигурността на вашите хостинг акаунти. От съображения за сигурност, не можем да разкажем подробно какви са нововъведенията 🙂

Вижте повече как да подобрите контрола и сигурността на вашите проекти тук >

 

Различни версии на PHP в един акаунт

В случай, че имате няколко сайта на вашия акаунт е вероятно те да имат нужда от различни PHP версии. Досега беше възможно да избирате PHP версията за целия си акаунт, което в някои случаи не беше удобно. Вече е възможно за всеки отделен сайт в рамките на вашият акаунт да се настрои различна PHP версия. Това ви дава възможността по-лесно да обновявате сайтовете си без да бъдете ограничени от тези, които не са обновени.

Вижте повече как можете да настроите различни версии на РНР в един акаунт тук >

 

NodeJS поддръжка

Вече можете да използвате и NodeJS за вашите проекти разположени на споделен хостинг план при нас. За по-голямо удобство ще разполагате и със специализиран мениджър за NodeJS в cPanel на вашия акаунт.

Вижте повече как да използвате NodeJS за вашите онлайн проекти тук >

 

Google Safe Browsing

В случай, че се появи някакъв проблем на сайта ви, и не сте го отстранили своевременно Google Chrome (който е най-използвания браузър в момента, а и е основния браузър на всички Андроид устройства) ще се опита да спре потребителите да влязат във вашият сайт. Не само това, но е изключително възможно сайта ви да бъде премахнат от резултатите в търсенето на Google. Ако възникне такава ситуация, новият модул G-Safe Browsing във вашият cPanel акаунт ще ви уведоми на време и ще можете да отстраните проблема своевременно.

Вижте повече как да използвате Google Safe Browsing тук >

 

Нова CPU статистика

Модулът “CPU време” във вашият cPanel акаунт ви показва по удобен и разбираем начин какви процесорни ресурси използва вашият сайт. Чрез него ще можете да анализирате лесно поведението на вашият сайт и лесно да идентифицирате потенциални проблеми преди още да са се получили.

Вижте повече за подобрената нова CPU статистика тук > 

 

Очаквайте подробна информация в следващи статии, относно използването на тези функционалности. Следете блога на Jump.BG и нашата facebook страница, за да научите какво представляват нововъведенията и как това ще се подобри работата на вашия хостинг акаунт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *