Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

Нови подобрени споделени хостинг планове

Jump.BG

 

Нашият екип от професионалисти ежедневно се усъвършенства, като основната ни цел е да предложим на вас, нашите клиенти все по-качествена хостинг услуга.

Преди няколко месеца започнахме поредица от подобрения, които включваха много нови екстри за вашите планове, които да улеснят работата ви и да подобрят работата на вашите сайтове.

Вижте повече тук > 

 

За да задоволим в най-пълна степен нуждите на вашите проекти, актуализирахме параметрите и цените на всички планове, като завършек на тази поредица от подобрения в Jump.BG

Какви са промените?

 

  1. Съвсем нов хостинг план Споделен Хостинг One, напълно подходящ за всеки стартиращ бизнес или един фирмен сайт, който има относително малко натоварване.

 

  • Цена:                                            34.80 лв./година ( 2.90 лв./месец )
  • CPU минути                               20 / ден (600 / месец)
  • SSD дисково пространство    5 GB
  • Месечен трафик                       неограничен
  • Един домейн

 

  1. Добавяме нови екстри за всички хостинг планове с изключение на Споделен Хостинг ONE и Споделен Старт, които да помогнат по-лесното разработване и поддръжка на вашите сайтове, а именно:

Ще можете да добавите тези екстри дори и към плановете Споделен Хостинг ONE и Споделен Старт, като допълнителна услуга на стойност 1,50 лв./месец.

 

  1. Ревизираме параметрите на всички планове, като увеличихме значително предлаганите ресурси в тях. Ревизирахме и цените, но промяната в цените е значително по-малка от промяната в параметрите, за да може от промените да спечелите основно вие - нашите клиенти.

 

Каква е средната промяна (включваща всички хостинг планове) в проценти?

 

 

Тук е изключително важно да споменем, че освен, увеличението на CPU минутите, благодарение на оптимизирания LiteSpeed уеб сървър, хостинг плановете в Jump.bg предлагат изключително оптимално използване на процесорния ресурс, от което следва, че сайтовете ви могат да издържат значително по-голямо натоварване.

 

Тези проценти изглеждат страхотно, но какво означава това в действителност?

Ето подробна разбивка на промените за всички наши планове:

 

Важно е да отбележим, че както преди, така и сега плановете на Jump.bg нямат ограничение за броя файлове и директории (inodes), така че можете да използвате останалите ресурси като CPU време и дисково пространство оптимално.

 

  1. Добавяме възможност за месечно плащане за всички планове, с изключение на новия Споделен Сайт 1. Разбира се в случай, че предплатите за по-дълъг период, ще получите добра отстъпка.

 

  1. Спираме от продажба хостинг плановете “Фирмен сайт” и “DEV хостинг”. Ако имате фирмен сайт с малко трафик, но ви трябва повече дисково пространство за вашите пощенски кутии, можете да поръчате някой от нашите базови планове и да добавите към тях допълнително пространство. А екстрите, които досега бяха достъпни само за DEV хостинг плановете, вече са на разположение във всички други хостинг планове, (както писахме по-горе), затова ако сте агенция или разработчик, можете да изберете всеки друг план, който отговаря на нуждите ви.

 

Кога влизат в сила промените?

Новите цени и  параметри влизат в сила от 15-ти юли 2019 г.

 

А какво ще стане с вече предплатените планове?

Всички наши клиенти, които към 15.07.2019 г. са предплатили някой от текущите ни споделени хостинг планове, ще запазят цената си до изтичане на предплатения период (независимо дали е 1 месец или 3 години), но същевременно ще могат да се възползват от новите параметри, веднага след промяната.

 

Какви са периодите за плащане?

Като наш клиент, имате възможност да промените периода, за който плащате избраната хостинг услуга. С влизане в сила на новите промени, ще можете да избирате от още една опция, а именно плащане за период от един месец.

 

Тази промяна завършва поредицата от ъпдейти и подобрения, които започнахме по-рано тази година, но това не означава, че ще спрем да се развиваме. Напротив. Вие, нашите клиенти, сте най-важни за нас и ние ще продължим да внедряваме нови технологии и екстри за вашите сайтове, когато това е възможно.

 

Вижте повече за поредицата от промени тук >

 

Ако желаете да направите още препоръки за подобрения към нас, можете да ги напишете в коментар към тази статия.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин