Нови подобрени споделени хостинг планове

 

Нашият екип от професионалисти ежедневно се усъвършенства, като основната ни цел е да предложим на вас, нашите клиенти все по-качествена хостинг услуга.

Преди няколко месеца започнахме поредица от подобрения, които включваха много нови екстри за вашите планове, които да улеснят работата ви и да подобрят работата на вашите сайтове.

Вижте повече тук > 

 

За да задоволим в най-пълна степен нуждите на вашите проекти, актуализирахме параметрите и цените на всички планове, като завършек на тази поредица от подобрения в Jump.BG

Какви са промените?

 

 1. Съвсем нов хостинг план Споделен Хостинг One, напълно подходящ за всеки стартиращ бизнес или един фирмен сайт, който има относително малко натоварване.

 

 • Цена:                                            34.80 лв./година ( 2.90 лв./месец )
 • CPU минути                               20 / ден (600 / месец)
 • SSD дисково пространство    5 GB
 • Месечен трафик                       неограничен
 • Един домейн

 

 1. Добавяме нови екстри за всички хостинг планове с изключение на Споделен Хостинг ONE и Споделен Старт, които да помогнат по-лесното разработване и поддръжка на вашите сайтове, а именно:

Ще можете да добавите тези екстри дори и към плановете Споделен Хостинг ONE и Споделен Старт, като допълнителна услуга на стойност 1,50 лв./месец.

 

 1. Ревизираме параметрите на всички планове, като увеличихме значително предлаганите ресурси в тях. Ревизирахме и цените, но промяната в цените е значително по-малка от промяната в параметрите, за да може от промените да спечелите основно вие – нашите клиенти.

 

Каква е средната промяна (включваща всички хостинг планове) в проценти?

 

 

Тук е изключително важно да споменем, че освен, увеличението на CPU минутите, благодарение на оптимизирания LiteSpeed уеб сървър, хостинг плановете в Jump.bg предлагат изключително оптимално използване на процесорния ресурс, от което следва, че сайтовете ви могат да издържат значително по-голямо натоварване.

 

Тези проценти изглеждат страхотно, но какво означава това в действителност?

Ето подробна разбивка на промените за всички наши планове:

 

Важно е да отбележим, че както преди, така и сега плановете на Jump.bg нямат ограничение за броя файлове и директории (inodes), така че можете да използвате останалите ресурси като CPU време и дисково пространство оптимално.

 

 1. Добавяме възможност за месечно плащане за всички планове, с изключение на новия Споделен Сайт 1. Разбира се в случай, че предплатите за по-дълъг период, ще получите добра отстъпка.

 

 1. Спираме от продажба хостинг плановете “Фирмен сайт” и “DEV хостинг”. Ако имате фирмен сайт с малко трафик, но ви трябва повече дисково пространство за вашите пощенски кутии, можете да поръчате някой от нашите базови планове и да добавите към тях допълнително пространство. А екстрите, които досега бяха достъпни само за DEV хостинг плановете, вече са на разположение във всички други хостинг планове, (както писахме по-горе), затова ако сте агенция или разработчик, можете да изберете всеки друг план, който отговаря на нуждите ви.

 

Кога влизат в сила промените?

Новите цени и  параметри влизат в сила от 15-ти юли 2019 г.

 

А какво ще стане с вече предплатените планове?

Всички наши клиенти, които към 15.07.2019 г. са предплатили някой от текущите ни споделени хостинг планове, ще запазят цената си до изтичане на предплатения период (независимо дали е 1 месец или 3 години), но същевременно ще могат да се възползват от новите параметри, веднага след промяната.

 

Какви са периодите за плащане?

Като наш клиент, имате възможност да промените периода, за който плащате избраната хостинг услуга. С влизане в сила на новите промени, ще можете да избирате от още една опция, а именно плащане за период от един месец.

 

Тази промяна завършва поредицата от ъпдейти и подобрения, които започнахме по-рано тази година, но това не означава, че ще спрем да се развиваме. Напротив. Вие, нашите клиенти, сте най-важни за нас и ние ще продължим да внедряваме нови технологии и екстри за вашите сайтове, когато това е възможно.

 

Вижте повече за поредицата от промени тук >

 

Ако желаете да направите още препоръки за подобрения към нас, можете да ги напишете в коментар към тази статия.

5 thoughts to “Нови подобрени споделени хостинг планове”

 1. Всичко хубаво, но с какво ще заменя моя Dev Advanced, при положение, че за да има 20 add-on домейна цената скача двойно? Нещо не сте го доизмислили ми се струва със ресурсите, при положение, че за 3 сайта реално няма кой да изхарчи добавените ресурси от типа на 2200 минути цпу и 20 Гб пространство, ако не са вече развити сайтове, а DEV хостинга е точно обратното….
  Shame, че следвате политиката на един ваш конкурент, от който аз се преместих. Мислех да прехвърля още сайтове тук за разработка но уви, като ми изтече хостинга ще търся алтернатива.
  Поздрави!

  1. Здравейте,
   1. Ще можете да продължите да подновявате DEV хостинга си. Ще го спрем единствено от продажба за нови клиенти.
   2. Също така има и алтернатива:
   Споделен Старт предлага 15 адон домейна на цена 6.50 лв./месец при годишно предплащане и значително повече ресурси от DEV Advanced. Срещу 1.50 лв. на месец допълнителна такса, ще можете да заплатите допълнителната услуга DEV пакет и така общата стойност би била 8.00 лв./месец за 15+1 домейна.
   Вторият вариант Споделен Стандарт би ви струвал 11.40 / месец при годишно предплащане (не двойно на сегашната ви цена), но ви предоставя освен ДВОЙНО повече минути, ТРОЙНО повече пространство и 50+1 (петдесет) ад-он домейна, вместо сегашните 20 за 8.50 лв.
   Поздрави,
   Екипът на Jump.BG

 2. С оглед на горния коментар на Гергана, предполагам, че завареното положение ще се запази за хора на тези хостинги, разбирайте като планове, а не като цени при подновяване?

  …и лекия, но надявам се градивен хейт към екипа – щеше да е по-добре да пуснете публикацията малко по-рано, а не предишния ден, когато планирате всичко това да влезе в сила, но приемам аргументи в обратната посока разбира се – може пък да сте имали нещо конкретно предвид 🙂

  1. Привет Димитър,
   1. Може би не сме се изразили правилно. Хората, които имат активни акаунти и предплатени периоди ще получат новите функционалности и параметри автоматично без да доплащат нищо за вече предплатения период. След като изтече този период – подновяването ще бъде на новите цени.
   2. Публикацията е 1 месец по-рано. Т.е. промените влизат в сила на 15-ти ЮЛИ 2019 г., и не са влезли все още. Така че, все още има доста време да подновиш плановете си на старите цени :).
   Успешен ден!

   1. Здравей,
    1. Да, точно както предполагах, което е ок мисля.
    2. Предположих, че точно това ви е нещо като опасение да не хукнат всички да регват на старите цени, но се извинявам за недоглеждането. Права си, че пишело Юли, а аз съм прочел Юни – извинявам се отново за което (като съм свикнал да е с цифричка и…)
    Поздрави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *