Спестете 15% от цената за хостинг в пакет с .COM домейн!

Повече мощност с новите SSD VPS планове от Jump.BG!

Jump.BG

Имаме удоволствието да ви съобщим, че считано от днес всички SSD VPS планове на Jump.BG са с увеличени параметри на същите цени.

В търсене на най-доброто за нашите клиенти

Непрекъснато развиващият се хостинг пазар в България винаги ни е карал да търсим най-доброто за нашите клиенти, за да можем да удовлетворяваме вашите желания и нужди. Проведохме редица наблюдения (в лаборатория, с епруветки, бели престилки и в стерилизирана среда разбира се) и установихме, че именно дисковото пространство и RAM паметта се оказват най-често проблемни за повечето ни потребители. С тези нови планове искаме да постигнем една безпроблемна и свободна работа за вас.

Всички настоящи и бъдещи клиенти могат да се възползват и от безплатната системна поддръжа, която осигуряваме за всеки виртуален сървър.

Предимството на SSD VPS

В предишни материали сме ви споменавали за предимствата на VPS услугата пред стандартния споделен хостинг план. Един от най-често срещаните въпроси при подобна промяна е дали параметрите на даден план ще бъдат достатъчни. Това е една от причините, заради които решихме да направим този избор много по-лесен за вас. Всичките ни SSD VPS планове са с обновени параметри - повече RAM памет и дисково пространство. Всички настоящи клиенти ще получат това обновление поетапно и за техните планове в рамките на следващите няколко дни.

Другият логичен въпрос в случая е: "На каква цена идва тази промяна или къде е разположен текста със ситния шрифт". Отговорът е - никаква и никъде.

Като една от водещите по качество на услугата фирми, се стремим нашите клиенти винаги да бъдат максимално доволни.

Време е да разгледате предложенията ни, за да решите кой план ще бъде най-удобен за вас:

SSD VPS хостинг от Jump.BG

При допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на support@jump.bg или на посочените телефони в нашия уеб сайт.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин