Спестете до 97 лв. от цената за хостинг в пакет с .EU домейн!

SSL сертификати от Jump.bg

Jump.BG

sslСигурността е важна и неразделна част от всеки един уебсайт или онлайн магазин. Една услуга, която все повече започна да набира популярност и чрез която изключително лесно можете да повишите сигурността на Вашия уебсайт, е SSL сертификатът.

Това, което прави тази услуга уникална, е начинът, по който защитава данните, съдържащи се във Вашия уебсайт. Чрез SSL сертификата се включва нов протокол за обмен на данните - https://. Чрез персонален ключ този протокол криптира данните, които сървърът обменя с клиентския браузър. Този метод ефективно свежда шанса някой да "подслушва" данните Ви приблизително до 0%.

От началото на месец Юни, ние от Jump.bg Ви предоставяме възможността да подобрите сигурността на уебсайта си чрез сертификати от световноизвестни доставчици като Comodo, GeoTrust и VeriSign. Всички те са с гарантирано качество.

SSL сертификатът е перфектното решение за всеки бизнес или магазин, извършващ дейност онлайн. Сигурността на този тип уебсайтове трябва да е на много високо ниво, имайки предвид, че те боравят с лични данни и номера на кредитни карти.

За да стимулираме Вашия бизнес и да му осигурим максимална защитеност, ние въвеждаме и нова промоция, която включва безплатен хостинг за 2 месеца с всеки закупен SSL сертификат (обхваща само споделените хостинг планове).
Промоцията е валидна до 14.09.2011, а повече информация можете да видите тук.

Статия от Jump.BG

Статии, новини и събития, публикувани от екипа на Jump.BG.

Социални мрежи:
Още статии от автора

Абонирайте се за нашия бюлетин

С абонамента си получаваш повече актуални новини и нашите специални промо оферти

Абонирайте се за нашия бюлетин